Calatorind prin Roma. Cinci zile in “Orasul eternitatii”.

​  O calatorie in Roma, o tabara de neuitat, o experienta minunata. In aceste 5 zile, am avut ocazia de a invata, de a vizita locuri nemaipomenite si de a cunoaste oameni extraordinari. 

  Roma este un oras care merita, cu siguranta, a fi vizitat. Este imposibil sa te plimbi pe strada si sa nu fii acaparat, la fiecare colt de strada, de o varietate de cladiri impunatoare, monumente istorice, biserici, verdeata…Tot ce poti face este sa privesti in jur, savurand fiecare bucatica a Romei, fara sa iti dai seama ce te uimeste mai mult: obicetivele turistice, oamenii?
Fontana di Trevi, Colosseum, Piazza Navona, Piazza Venezia, Piazza di Spagna, Vatican, Basilica Santa Maria Magiore, San Pietro, Pantheon…locuri de vis. Cine nu s-ar intoarce pentru inca o tura prin toate aceste origini?
   Pe langa plimbarile prin oras, in intervalul 30 noiembrie-2 decembrie, ni s-a oferit oportunitatea de a participa la Festivalul  “Eurobest”, ce consta in participarea unui numar larg de persoane, din toata Europa, cu scopul de a discuta, de a asculta diverse discursuri interactive si de a ramane cu o gama variata de informatii despre lumea creativitatii si tot ce implica aceasta; atat in viata de zi cu zi, cat si in anumite domenii profesionale.
Secunde, minute, ore; au fost momente esentiale, pline de inspiratie pentru fiecare dintre noi.

  “Toate drumurile duc la Roma”…nu-i asa?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s